Personlig tränare och Löpcoach
 Anders heter jag och är  licenserade PT , kostrådgivare, livscoach  och utbildad inom löpteknik. Träning och mat är två saker som jag verkligen brinner för. När det kommer till träningen, så har det vart mycket löpning och thriatlon för egen del, men jag älskar också att var i gymmet eller på ett roligt gruppass. Jag har genomfört 9 göteborgsvarv , flera maraton, lidingöloppet mm.  Men de senaste åren har mitt fokus legat på thriatlon. Jag har bland annat kört 2 st ironman, båda i Kalmar.  Nu satsar jag på att bli PT  i Varberg och Falkenberg.

Anders Forss PERSONLIGTRÄNARE
Anders Forss PERSONLIGTRÄNARE

Personlig träning
När det kommer till träning så tror jag på att arbeta med helheten. Äter man och sover dåligt så speglar det av sig på träning. Mår man dåligt och är stressad så kommer resultaten av träning och kostrådgivning heller inte att ge rätt resultat.  Detta gäller oavsett om man tränar för sin hälsa,  få en snyggare kropp eller klara av ett marathon. Träning påverkar både kroppen och knoppen och tränar du rätt kommer du märka stor skillnad i ditt liv och på dina resultat. Tränar du med mig kommer jag att ställa krav på dig, men du kan också ställa krav på mig och en sak kan jag lova och det är att jag gör inget halvhjärtat. Nu kör vi!!!
Hör gärna av dig så skall vi se hur jag kan hjälpa just dig.

PT -TIMMA 
649KR/TIMMA
eller smallgroup 2-5 personer 
vi är på gymmet,varbergsboxningsklubb eller hembesök, . Vi börjar där du vill och på dina vilkor. Personliga träningsprogam utefter dina mål och förutsättningar.

Kostrådgivning
399 kr /gång 
Vi går igenom din vardag och hittar ett kostupplägg som passar dig och dina behov.
Helt indivianpassat efter ditt liv.
 

Löpträning
649kr/ timme 
 
Vi lägger upp ett pass efter dina/era önskemål. Det kan t.ex vara att vi  går igenom din löpteknik eller kör ett  skönt intervallpass eller löpskoleövningar.

Livscoachning
649kr/timma
Livet påverkas av de val du gör se till att det är du som bestämmer.
Samtal om dina val i livet. Allt kring träning, kost sömn och andra livsval som påverkar ditt hälsotillstånd.
 

PERSONLIG TRÄNARE ANDERS Forss
PERSONLIG TRÄNARE ANDERS Forss
VARBERGS BOXNINGSKLUBBS LOKAL
VARBERGS BOXNINGSKLUBBS LOKAL