Padelresor

padelresa.
padelbana

Padelresor
Träningshälsan har valt att lägga sina padelresor till Torrevieja i Spanien. Torrevija är en stad med strax över 100 000 invånare och med sitt unika microklimat är staden underbar att besöka året runt. Staden har över 1200 restauranger och längsmed strandpromenaden kan man strosa i timmar, kanske stanna för en glass eller något gott att dricka.
Under våra padelresor bor man i lägenhetshotellet Marina international som ligger i en bilfri del av marinan.  På området finns förutom hotellet och padelbanorna ett flertal restauranger och barer. In till stan tar det max 10 min till fots.

Vi erbjuder ett weekendpaket som standard paket men vi  skräddarsyr  också padelresor efter ert behov för sällskap på allt från 1-20 personer.  Det mesta går att ordna, bara att höra av sig.  traningshalsan@gmail.com eller 0733209107. Man kan  även  använda andra boenden tex:villavoramar.com

WEEKENDPAKET  standard   åk när du vill
TORSDAG-SÖNDAG 2499:-
Totalt 16 timmar padel
Varav 3 timmar med tränare. 

(andra dagar går också priset är 3 nätter)
i priset ingår:
Boende  i lägenhet på Marina international
2 sovrum   1  sovrum med dubbelsäng
1 med 2 enkelsängar 
1 vardagsrum med bädsoffa, badrum, pentry  och balkong.
Pool finns på området (ej uppvärmd).
Padelbanan ligger på området  och ingår 4/timmar dag.
3 timmars träning med vår stjärntränare julian
som bäst 68 på WPT.

Dag 1: (ankomst)
2- 4 timmar padel (beroende på flygtid)
Dag 2 och 3 
 4 timmar padel   10-12 - 15-17
10-11:30   med tränare
Dag 4  (hemresa)
upp till 4 tmmars padel beroende på flygtid.
(tider går att ändra)
För att Boka eller frågor:  +4673 32 09 107
eller traningshalsan@gmail.com

flygresa ingår ej.
Boka din resa nu !!!!!! Fyll i Datum när ni vill åka så ordnar vi resten!!

loading...

Resegaranti
Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när resor blir inställda eller avbrutna. Då kan man ansöka om ersättning ur resegarantin. Resegarantilagen gäller för olika typer av resor. Våra resor  är kombinationsresor alltså ett arrangemang som består av transport och inkvartering eller någon av dessa tjänster i kombination med en turisttjänst, som t.ex. matupplevelser, padelspel mm.   En kombinationsresa säljs till ett helhetspris eller till skilda priser som ändå är knutna till varandra. Resegarantin skall finnas för alla kombinationsresor, oavsett om de säljs till privatpersoner eller företag. Träningsresan har resegaranti på alla resor.