Löparresa GoUrmet +

Följ med träningshälsan på en fantastisk vecka i  spanien. Vi bor på La mata stranden, en av Spaniens finaste stränder i en egen lyxvilla med utsikt över stranden.  Detta är en unik resa med familjär stämning, med endast 10 platser  på resan. Mat, dryck, boende och all träning ingår i priset. Allt detta i en fantstisk miljö med direkt utsikt över havet från villan och närheten till  det unika naturområdet vid saltssjöarna och bergen. 

Byn La mata är också fullt levande, med restauranger, barer och en underbar strandpromenad. Man skall heller inte missa den fantstiska onsdagsmarknaden där man kan handla allt från kläder till färska grönsaker. In till det störrre och livligare Torrevieja är det bara 5 kilometer och det går gott om bussar, men man kan också gå eller springa längs med havet in till centrum.  

Är man en klubb eller ett träningsgäng kan man boka hela villan  som kan rymma 12 personer och vi kan skaräddasy mat och träning enligt era önskemål. Bara hör av er så ordnar vi det mesta.
Vill ni se mer bilder av boendet gå in på villavoramar.com

 

peter  Halldens goda mat
peter Halldens goda mat
La Mata stranden. utsikt villa voramar.
La Mata stranden. utsikt villa voramar.
löparesa.löparesa
löparresa Gourmet +
7-14 Mars
På vår unika löparresa ingår både träning, mat samt dryck till maten. Vi bor i den fantastiska Villa voramar med direkt utsikt över La Mata stranden .
Perfekt resa för den som vill hitta formen till Göteborgsvarvet, Stockholmmarathon eller bara vill boosta träningen och ha en underbar vecka med träning och god mat.

Maten lagas av oss på träninghälsan och med på Resan är Peter Halldén . Peter har arbetat 12 år på guidemichelin restaurangen Törnströmskök i göteborg  och driver nu mera sin egna restaurang Spiseriet.

Peter är utbildad kock och sommelier  och kommer att se till att mat upplevelsen på resan kommer bli något utöver det vanliga. Han är också en jätteduktig Löpare.

För att boka eller frågor: +4673 32 09 107
traningshalsan@gmail.com

Löparresa Gourmet + LÖRDAG-LÖRDAG
20200307-20200314  pris 8999:- sek
20% anmälnings avgift resterande belopp 14 dagar innanavfärd
Boende i dubbelrum i villa voramar.
(enkel rum finns mot extra kostnad)
bilder på boende: villavoramar.com

Måltider : Frukost, lunch och kvällsmat lagad av egna kockar samt dryck till maten, öl, vin och alkoholfria alternativ.
Vatten samt fri tillgång til frukt.
Välkommsdryck och snacks på ankomstdagen. Allt ingår

Träning
2 träningspass om dagen i varierande miljöer med löpcoacher.
löppass,styrketräning för löpare, rörlighetsträning samt löpskoleövningar.
olika nivåer på passen så alla kan vara med.
Föreläsningar om kost och träning.

För att boka eller frågor: +4673 32 09 107

traningshalsan@gmail.com

LÖPNING OCH TRÄNING

Löpning och träning kommer ske i varierade miljö. Vi kommer springa i det fanatstiska naturområdet  kring saltsjöarna, på stranden, i bergen och längsmed kusten. se bilder nedan.  VI KOMMER UNDVIKA ASFALT I STÖRSTA MÖJLIGA MÅN.
Det kommer erbjudas olika nivåer på passen och även rörlighet och styrketräningspass  för löpare kommer att finnas med i programmet. 


Vi kommer vara ett litet gäng, på denna unika resa finns bara 10 platser.
Vi kommer även ha föreläsningar om träningsupplägg och om kost. 

 

loading...

Resegaranti
Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när resor blir inställda eller avbrutna. Då kan man ansöka om ersättning ur resegarantin. Resegarantilagen gäller för olika typer av resor. Våra resor  är kombinationsresor alltså ett arrangemang som består av transport och inkvartering eller någon av dessa tjänster i kombination med en turisttjänst, som t.ex. matupplevelser, padelspel mm.   En kombinationsresa säljs till ett helhetspris eller till skilda priser som ändå är knutna till varandra. Resegarantin skall finnas för alla kombinationsresor, oavsett om de säljs till privatpersoner eller företag. Träningsresan har resegaranti på alla resor.